НОВО-Нова Реновирана Дървена Билярдна Маса за билярд и набор от Четки за Парапет с щеката, Текстилен Пречиствател за Поръсване

  • 40.52лв.
  • 29.59лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Спорт и Развлечения

Инв.:
  • w79696
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • Спорт - снукър

НОВО-Нова Реновирана Дървена Билярдна Маса за билярд и набор от Четки за Парапет с щеката, Текстилен Пречиствател за Поръсване

Пълен комплект - В нашия комплектът включва четка за билярд рейки, четка за бильярдного масата и средство за почистване на пръчката на щеката.

Полезни четки - Нашият комплект за почистване бильярдного масата и парапети ще ви помогне да предпазите вашия билярдна маса и парапети от прах и мръсотия.Можете лесно почистване на всеки ъгъл бильярдного на масата.

Найлон четина - В нашите щетках се използва висококачествена найлонова четина, която е мека, гладка и не поцарапает на повърхността на вашия бильярдного на масата.

Пречистване на вала на щеката - пречистване на вала на щеката е предназначен за поддържане на вала чиста и гладка, както и за осигуряване на равномерно ход.

Удобно съхранение - в дръжката на всяка четка има предварително перфорирани отвор за лесно съхранение.Можете да им висят на куки.

Материал: дърво + найлон

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

1 Х 9-инчов настолна четка

1 Х 8,5-инчов рельсовая четка

1 х пречистване на вала на щеката.

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: