Водоустойчив Държач за мобилен телефон за велосипед, Калъф за мобилен телефон за мотор, стойка за екрана, За телефони с диагонал 4,5 - 6,7 инча

  • 42.97лв.
  • 36.10лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Спорт и Развлечения

Инв.:
  • w81015
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай

[Широка съвместимост]: Велосипеден титуляр за телефон с дебелина 25 мм и е съвместима с смартфони от 4,5 до 6,7 инча, като iPhone 12/12 Pro Max / 11 Pro / 11 Pro Max / XR / 7P / 8P / X / XS / XS Max, Huawei P30 / Pro / 10 Pro / P20 / P10, Samsung Galaxy S10 10 + S. 10 S9 + S8 S9 S8 + S6 S7, Забележка 9 8 7 6, LG, HTC, Sony, Nokia, Nexus и други смартфони.

Подвижни: държач за мобилен телефон на велосипед могат да бъдат подвижни, така че можете да настроите телефона под най-добрия ъгъл на видимост по време на шофиране, което е удобно и гъвкаво.Никакви средства не се изисква, бърз монтаж и демонтаж.

Защита: държач за мобилен телефон за велосипед е изработен от висококачествена ABS пластмаса с отлични водоустойчив ефект.Напълно запечатани конструкция предотвратява падането на телефона, устойчив на надраскване, ударопрочна, устойчива на падане, водоустойчив и пыленепроницаема, всичко е удобно, за защита на вашия любим мобилен телефон.

Мултифункционална употреба: оригинален външен дизайн, напълно подкрепя face ID и Press ID, така че можете изцяло да изпитате удоволствието от шофирането.Той е много подходящ за велосипеди, сгъваеми велосипеди, мотоциклети и скутери, крос-кънтри пътеки, бебешки колички, колички за пазаруване и т.н.

Цвят: черен

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 * Притежателя на мобилен телефон

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: