Прашка Риболовен Копие Гума Полюс Копие Sling5*10 мм Подледная Риболов на Лед Копие Обзавеждане С Добра Еластичност За Риболов На Открито

  • 6.77лв.
  • 4.60лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w45180
Тагове:
  • Тип - Стяга за прът/ О-образен пръстен
  • Произход - Континентален Китай
  • Магнитна Риболов - NO

Описание:

Риболовна риболов линия за копието е ефективен и лесен за използване, осигурява добра еластичност и здрав материал, както и трайни и подходящи за улов на риба.Това ще бъде добър подарък за него, мъже, братя, бащи, дядовци, съседи, колеги, любители на риболова и рибарите.

Технически характеристики:

Име на продукта: Гума Прашка Копия Полюс

Размер: около 5*10 мм/0,19*0,39 инча маркуч

Обиколката: около 74 см/29,13 инча

Материал: естествен латекс

Тегло: около 50 г

Особености: Произведен от естествен латекс, гама цветове по желание, мек и удобен, притежава висока еластичност, може бързо да извадите харпун, трайни

Опаковъчен лист:

Прашка за въдици * 1 бр.

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Здрав материал] Изработени от естествен латексного материал, риболовни принадлежности, с копие трайни и трайни за риболов и използване, което ви гарантира продължителната употреба.

2. [Мека и многократна употреба] Прашка за въдици мек, за да може да го държи за риболов на открито, помагайки ви да е удобно да го използвате и за многократна употреба, да се използват за следващия си риболов или други дейности.

3. [Добра еластичност] Благодарение на добрата си еластичност и висока еластичност, прът здрав и издръжлив, което ви гарантира силно теглителна сила при улов на риба.

4. [Ефективна и лесна] Гумена стропа за копието може да ви спести усилия и време за риболов, а харпун може бързо и ефективно извличане за улов на риба.

5. [Коледен подарък бащите] Прашка за рибарска копия, подходящи за Коледа, рожден ден, Нова година и други празници, като предоставя на хората удобно използването на риболова и това е практичен подарък за любителите на риболова, рибарите, бащи, братя и съседи.

Добави мнение

Вашият рейтинг: