100 мл Силен Рибен Аттрактант Стръв, Примамки Силна Риба, Скариди Аттрактант Кука Стръв, Примамка Супер Риболовни Аксесоари, Стоки Принадлежности

  • 18.34лв.
  • 12.84лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w53898
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • Категория - Други
  • Длъжност - Риболов в Океана с Лодка, Риболов На Престоя, Езерото, Река, Язовир Езерото, ПОТОК, Риболов на Океанските Скали, Областта на управление на
  • Номер на модела - Аттрактант за риболов

Водещи елементи:

1. Бързо стръв на риба: Нашият риболовен аттрактант има чист вкус и силна проникваща способност, която е 1-2 пъти по-голяма, отколкото при обикновените малки лекарства.Той притежава проникваща способност за тилапия, karasu и карпу и е идеален избор за любителите на активния отдих.

2. Сигурност: Нашият риболовен аттрактант е изработен от тайната формула на стръв за риба.Това е полезен и екологично чист материал, безопасен както за риби, така и за хора, не замърсява водната среда.

3. Силна стимулация: Нашият риболовен аттрактант черен дроб има силен мирис, и може бързо да изчезне във водата, издавайки привличане на риба аромат и стимулиране на риба отвори устата си.След употребата му скорост риба се увеличава няколко пъти, и гнездо не умира.

4. Област на приложение: Нашият концентрат-аттрактант за риболов с вкус на черния дроб може да се използва във водоеми за отглеждане, язовири, езера, реки и черни дупки.Добавете 3 ~ 4m1 на 100 г стръв.

5. Широка гама от приложения: Нашият риболовен аттрактант е подходящ за всички видове риби, като сладководен шаран, шаран, тилапия и т.н. Той може да се използва от опитни рибари или начинаещи рибари за приятен риболов.

Нашият высококонцентрированный аттрактант за риболов е разработен по секретна формула.Той има силна миризма на риба и силна проникваща способност, че може бързо да привлече рибата и да ви доставят приятни впечатления от риболов.

Име на продукта: Аттрактант за риболов

Обем: 100 мл

Срок на годност при съхранение: 24 месеца

Условия на съхранение: да се Съхранява на хладно и сухо място.

Начин на приложение: Капните директно във водата за разреждане и след това се разбърква стръв и се разбърква

Дозировка: Добавете 3 ~ 4m1 на 100 г примамки

Опаковъчен лист: 1 * Риболовен аттрактант

Добави мнение

Вашият рейтинг: