За Ninebot ES1/ES2/ES3/ES4 E резервни Части за Скутери, Химикалки, Защитно покритие на Волана, устойчива на плъзгане Гумена Дръжка на Кормилото, Химикалки

  • 46.15лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Спорт и Развлечения

Инв.:
  • w82678
Тагове:
  • немски хват, мечти за включването и в бяла рокля, скутер лига, електрически скейтборд havwbord, несигурни панталони, мъниста fretboard, скутер e moons, двухтронный украшение, Велосипеден Волана, система ninebot
  • Подходящ за - за електронното скутер NINEBOT
  • Категория дъски - Плоска плоча
  • Име - покриване на волана
  • Тегло - 400 г
  • Материал - Силикон
  • Тип - електрически скейтборд
  • Произход - Континентален Китай
  • Цвят - Сив
  • Приложими Хора - МЪЖ
  • Номер на модела - за електронното скутер NINEBOT
  • Размер - 13x5x9 см

За Ninebot ES1/ES2/ES3/ES4 E резервни Части за Скутери, Химикалки, Защитно покритие на Волана, устойчива на плъзгане Гумена Дръжка на Кормилото, Химикалки

Единица продажби: Отделните продукти по отделно

размер на опаковката: 13X5X9 см

Единен тегло бруто: 0,400 кг

Вид на опаковката: найлонова торбичка

Гаранция

На част от продуктите, ние ви осигуряваме гаранция 12 месеца, аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема, но за всяко физическо увреждане или увреждане на

в резултат на неправилно използване от страна на купувача клиентите трябва да плати част от парите.

Правила за връщане

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и пощенската си номер.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.psicologamilano.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени.

4. Ние приемаме в себе си цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената.

Коментари

Уважаеми клиенти, ние ценим вашата поръчка, ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка и оценка на детайли по сделката (подробни оценки продавача) с "ИДЕАЛНИ 5 ЗВЕЗДИ".Вашето признание ще даде ни повече увереност в развитието на бизнеса и подобряване на обслужването ви.Целта ни е да направим така, че да сте били щастлив купувача и малко приятно пазаруване заедно с нас.

Свържете се с нас

Ако се сблъскате с някакви проблеми, повреди, проблеми с качеството, моля, не се притеснявайте и не оставяйте лошите отзиви.Моля, първо се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, моля, позволете ни да отговорим в рамките на 12 часа.

Ние разбираме вашето настроение и ще ви предоставим най-доброто решение на проблема, моля, дайте ни възможност за решаване на проблема, и В двата случая, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук.очакваме с нетърпение и ви благодарим за вашето доверие.

ЗА ВАЛАР

Valar - това е качеството на магазин с качествени стоки и ниски цени.Ние вярваме, че държи на качествените продукти, бързо и вежливого обслужване, разумни цени, помагаме спазват купувачи бързо да намерят перфектния продукт, нарежете задължения за избор на стока.Надяваме се разпространява здраве и интелигентни технологии сред по-голям брой семейства, повишаване на нивото на щастие на вашето семейство, да се подобри качеството на живот и хубаво време.

Добави мнение

Вашият рейтинг: