Туризъм печка на Предното Стъкло 3 Сгъваема Туристическа Печка Ветрозащитный Екран За печки Ветрозащитный екран За Печки С Чанта За Носене на Къмпинга

  • 76.07лв.
  • 53.25лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Спорт и Развлечения

Инв.:
  • w78961
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • Еднократно - No
  • С устройство за запалване или не - Онлайн
  • Сертифициране - УИИИ

Описание:

Използване на висококачествен полимер суровини.Предното стъкло печката е без мирис и безопасно за използване.Силна съдържание, лесно се разгражда, здрав и дълъг живот.Той е проектиран с заземляющими домкратами, а заземителни крикове вбиты на заземителни и нокти, които могат постоянно да се използват при силен вятър.

Спецификация:

Име на продукта: Предното стъкло печки

Материал на продукта: стомана

Размер на продукта (около): дължина 56 см/22,04 инча, ширина 28 cm/11,02 инча, височина 50 см/19,68 инча, диаметър на отвора за нокти 10 мм/0,39 инча

Размер за съхранение на (около): дължина 55 см/до 21,65 инча, ширина 30 см/11,81 инча, дебелина 4,5 см/1,77 инча

Характеристики на продукта: здрава стомана, стабилна устойчивост на вятъра, лесно переносимая, високо съвместима дизайн

Опаковъчен лист:

Предното стъкло печка*1

Чанта за съхранение * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Отлична изработка】 С помощта на висококачествена стомана суровини.Предното стъкло на плочи безопасни за употреба и не съдържа аромат.Той е здрав, това е трудно да се прекъсне, той е стабилен и траен.

2. 【Повишаване на ефективността на горене】 по-Дебел и по-горе, за да защити печката / котлона от вятъра, за да се спести гориво и да се подобри ефективността на горенето.Започнете вашето кулинарно пътешествие на открито с предното стъкло на лагер на фурната.

3. 【Връзка с нитове】 Той използва връзка с нитове и сгъваем дизайн.Предното стъкло на лагер печката може да добавяте и лежеше с помощта на своята практика, а за удобство на съхранение в комплекта има джоб на съвсем малък.

4. 【Заоблени ъгли】 на Предното стъкло на печката има заоблени ъгли, ръбове с гладки и не травмируют ръце, и тя старателно полирани, без да се притеснявате от надраскване, което го прави по-безопасен за употреба.

5. 【Конструкция домкрата заземяване】 Складное предното стъкло печка използва конструкция домкрата на заземяване, която е стабилна и сигурна.Крик заземяване вбит в почва нокти, и може постоянно да се използва при силен вятър.

Добави мнение

Вашият рейтинг: