За Xiaomi M365 M365 PRO Bluetooth Печатна Платка Таблото С Екран Аксесоари За Електрически Скутер М Скутер

  • 63.29лв.
  • 37.97лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Спорт и Развлечения

Инв.:
  • w77890
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай

За Xiaomi M365 M365 PRO Bluetooth Печатна Платка Таблото С Екран Аксесоари За Електрически Скутер М Скутер

1. Контролер вече е открил код, без да въвеждате никакви сериен номер.Решението за въвеждане на сериен номер може да бъде инсталиран от вас парола.Ако сте забравили паролата си, моля, консултирайте се с вашия местен дилър.Ако искате само да смените паролата си на тезгяха, той не бъде изтрит.

2. Преди подмяна на контролера проверете напрежението на батерията и проверете с помощта на мултицет.Ако напрежението е над 35 На, може да се включи.

3. Всяка сигналната линия, съответстващ на показания изображение, трябва да бъдат здраво свързани, и подмяна на контролера не трябва да навреди на някакви сигнални линии.Ако сигналната линия е повредена, тя не подлежи на ремонт (увреждане на сигналната линия или фаза на двигателя не се покрива от гаранция).

4. Администраторът не може да променя по свое желание, което може да доведе до сериозни щети.

5. Не използвайте този контролер, ако модифицируете батерия или двигател от себе си.

6. Този контролер или уреда могат да се използват само взаимозаменяемо с продукти на Xiaomi.Неговото категорично е забранено да се използват в автомобилите за разпит или фалшиви превозни средства.

Цвят: Както е показано на фигура

Материал: Печатна платка

Съдържание на опаковката:

1 х Таблото

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: