10 бр./компл. За Премахване На Болтове Високоскоростна Стомана Винт Аспиратор Тренировки Пластмасова Кутия За Съхранение На Тежкотоварни Професионални Аксесоари

  • 24.19лв.
  • 9.67лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Инструменти

Инв.:
  • w382027
Тагове:
  • Удобства за самостоятелно приготвяне - Дървообработване
  • Търговска марка - аллоэт
  • Тип - Други
  • Номер на модела - Набор От Шнекови Экстракторов
  • Материал - Быстрорежущая стомана
  • Използването на - Пробиване на метал
  • Сертифициране - Няма
  • Произход - Континентален Китай

10 бр./компл. Счупен Болт За Премахване На Високоскоростни Стоманени Спирални Экстракторов Тренировки Пластмасова Кутия За Съхранение На Антикорозионна Професионални Аксесоари

Характеристика:

1. Размер: Високоскоростна стомана HSS4241, тренировка за пресукване на печено тесто с титанов щанга с покритие, размер: 5/16 ", 1/4", 3/16 ", 1/8", 3/32 ". Пет экстракторов за премахване на грубите фрактури на зъбите, ковани от подшипниковой стомана с размери 1 # - 5# (водопровод да не се отделят, водопровод без жично устата не може да вземе, му трябва да се използва с помощта на кран

2. Лесен за носене: Всички средства са оборудвани с чекмеджета за съхранение за удобство за носене и съхранение.Лесно да се вземе, не е лесно да загубиш.

3. Употреба: Използвайте тренировка за усукване на печено тесто, за да пробия отдолу отваряне при изваждане на винтове, а след това използвайте аспиратор, за да го развийте.Конец на повърхността на прозрачна и при използване на нейната лесно да се промъкнат.

4. Предназначение: За премахване на повредени винтовете, болтовете и водопроводните тръби са относително лесни за отстраняване на повечето видове повредени, облупленных, ръждясали, счупени или блокирани винтове с всяка дървена или метална повърхност.

5. Гаранция за удовлетвореност: Ние се стремим да предоставим на всеки клиент на най-високо ниво на обслужване на клиентите, за да ви осигури приятни впечатления от пазаруването.Ако имате някакви въпроси, въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.

Спецификация:

Произход: Китай

Материал: HSS 4241

Размер на пластмасови кутии: около 150x115x30 мм /5,90x4,52x1,18 инча

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

5 x Аспиратор

5 x тренировка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Времето за пътуване може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не получите поръчката си до изтичането на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Добави мнение

Вашият рейтинг: