Отразяваща Футболна Топка С Светящимся Сияние Футболни Топки За Възрастни, Детски Спортни Състезания Футболен Студентски Тренировъчен Футболна Топка

  • 71.70лв.
  • 50.90лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Спорт и Развлечения

Инв.:
  • w303015
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай

Голографическое отражение: Футболна топка ще се отрази и блести през светлина, гледан от посока на светлината, тя ще бъде много красива.Идеален светлинен ефект на футбола могат да се видят на снимки, направени по време на мигане, или на запис.

Предпочитан материал: Холографски футболна топка е изработена от светоотражающей изкуствена кожа с найлон намотка и гъвкави бутиловыми въздушни възглавници за поддържане на добра еластичност и запазване на формата.Издръжлив, устойчив на абразия, не е лесно да тече, подходящ за ежедневни тренировки и развлечение на деца и възрастни.

Светлинен ефект: Когато светкавицата на камерата е включена, тя ще се показва с или светят в снимки и видео.

Уникален и перфектен подарък: отличен футболен подарък за децата си, приятелите и семейството на любителите на футбола.Който светещото кълбо ще привлече погледи на околните.Снимки и видео с голографическим светящимся топка са много подходящи за споделяне в социалните мрежи, тя изглежда страхотно и красиво.

Много функции: Този футболна топка - това е не само забавна футболен топката, но и издръжлив на тренировъчен футболен топката с отлична пропускливост на въздуха и еластичност.

Цвят: Цвят на изображението

Материал: PU

Съдържание на опаковката:

1 * Отразяваща футболна топка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: