Икономка За Стенни Лепило Куки С Облак, Закачалка Без Пробиване, Минималистичен Стил, Сладки Самозалепващи Стенни Куки За Спални, Баня

  • 6.03лв.
  • 4.22лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Домашно съхранение и организация

Инв.:
  • w273039
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай

Описание:

1. Благодарение на хубава форма на облак и на класическия цветовому асортимент, прекрасни са лепкави куки добре красят стаята, създавайки за вас специален опит. облак се съчетава с различни цветове, създавайки лека луксозна естетиката и елегантен външен вид.

2. Стенни закачалки, без пирони се отличават с превъзходно качество на изработка, здравина и издръжливост, както и на една кука, с гладки ъгли за закрепване на дребните неща, без драскотини и падане.

3. Не е необходимо пробиване на дупки, след почистване на повърхността на предмета, просто махнете защитното фолио от обратната страна на куки, а след това залепете ги върху стената, на вратата, на хладилника и други места.

Спецификация:

Име на продукта: Облачен кука

Материал на продукта: ABS

Размери на продукта: 19.2*1*9.6 см/7.55*0.39*3.77 в

Списък на продуктите:

Облачен кука *1

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Материал е с добро качество】 Облачен кука, изработени от строг подбор на материали, ABS, е здрав и дълготраен и притежава добра способност за склеиванию, така че е лесно отклеить.

2. 【Симпатична форма на облак】 Закачалка за ключове Cloud има интересен дизайн във формата на облак, който изглежда толкова сладък и добавя нотка на елегантност във вашия дом декорация.

3. 【Конструкция без пробиване】 Притежателя Cloud Key Holder е оборудван с фаянс конструкция без перфорация, която не изисква сложна инсталация с перфорации.

4. 【Създава художествен вкус】 Въвеждане в къщата нещо специално в стила на художествената живопис, държач за ключове за лепило за стени създава художествена атмосфера и я прави по-спокойна, забавна и приятна.

5. 【Широко приложение】 е Подходящ за влизане в къщата, кухня, гараж, притежателя на ключове за стена облак дръжте си малки предмети от първа необходимост в ред и са подходящи за офиси, училища и болници, а също така е идеален за употреба в хотели и ресторанти.

Добави мнение

Вашият рейтинг: