Титуляр На Кафе Пад Акрилен Прозрачен 24 Дупки Кафе Шушулка Органайзер Тава За Еднократна Употреба Спестяване На Пространство Чекмеджето Поставяне На Кафе Шушулка Дисплей

  • 40.28лв.
  • 28.20лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Домашно съхранение и организация

Инв.:
  • w271544
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • Тип - Тави За Съхранение

[24 дупки] Притежателя кана за кафе има 24 дупки, побиращи до 24 кафе шушулки, достатъчни за ежедневна употреба и лесно се поставя на тезгяха.Той е предназначен за лесно съхранение и достъп.

[Подходящ размер] Тава-органайзер за кана за кафе има размери около 34,5 х 25 х 5 см / 13,6 х 9,8 х 2 инча, диаметър на отвора 4,15 см / 1,63 инча, а дебелината на акрилни панели е около 4 мм / 0,16 инча.

[Акрилен материал] Багажник за изложбата на стоки Coffee pod е изработен от висококачествен акрил материал, здрав и издръжлив, за многократна употреба и стабилен, лесен за почистване, не е лесно разгражда и се деформират и може да ви служи дълго време.

[Лесен за почистване] Акрилни титуляр за тенджери лесно почистване сапунена вода, което спестява време.Това ще си кана кафе по подходящ начин, независимо от това, той стои на масата или в чекмеджето на бюрото и ще бъде не повече от елементарно.

[Широко приложение] Прозрачен органайзер за саксии кафе, широко използвани за кухни, офис кухни, килери, сергии, хол, конферентни зали, кафенета и т.н., Можете да го пуснат до любимите си кафе или се слага в чекмеджето.

Описание на продукта:

Все още притеснен за маса, заставленный кафе?Нашият титуляр за кана за кафе с капацитет 24 кана за кафе, че прави си кафе шушулки внимателно организирани и лесно достъпни.Благодарение на кристално външен вид той добре се съчетава с различни стилове кафе на капсули и оформяне на пространства, идеален за дома или офиса.

Основни характеристики:

Спестяване на пространство: държач за кафе на капсули ще ви помогне да организирате кафе на капсули, лесен достъп до любимите си вкусове и да се отървете от всеки елементарно на масата.

Прозрачен дизайн: Прозрачен органайзер за кана за кафе прост, но елегантен, който може да се комбинира с различни стилове на оформяне на кана за кафе и баня.

Чудесен подарък: Стилна и изключително практични поставки за саксии кафе - идеалният подарък за любителите на кафе в нов дом, рожден ден, сватба душ и всяко друго събитие.

Спецификация:

Име на продукта: Притежателя на кафе Чушки

Материал: акрил

Размер: 34,5x25x5 см/13,6x9,8x2 инча

Диаметър на отвора: 4,15 см/1,63 инча

Дебелината на акрилни панели: 4 мм / 0,16 инча

Забележка:

1. Може да има малки разлики между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

1x Държач за Кафе на Шушулки

24 дупки, спестяване на пространство, Прибиращ се поставяне

Добави мнение

Вашият рейтинг: