Голям Мързел Въртящи рафтове за подправки Здрав материал и лекота на използване за домашно съхранение и организация

  • 41.12лв.
  • 26.73лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Домашно съхранение и организация

Инв.:
  • w265945
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай

DAG-ship Въртящи Прозрачна Въртяща се Маса, Сюзън Кухненски Шкаф Тава за Съхранение за Домашно Съхранение и Организиране на ДАГ-ship

Характеристики:

Организатор: Това завъртане поставка за подправки, която улеснява достъпа до специям, без да заема твърде много място в гардероба си, хладилник, шкаф или на кухненската маса.

Въртене на 360°: плавно въртене благодарение на поворотному подшипнику на 360 градуса.Натисване можете лесно да получите достъп до обекта и да го вземете.

Многофункционалност: вместо да се съхраняват само подправка, можете да използвате нашия въртящи органайзер за подреждане на всичко, от тоалетна масичка до прикроватной нощни шкафчета, плотове за баня и дрешник.

Лесно управление, без да инсталирате: кухненска Посуда, прибори за хранене, ежедневното съхранение, канцеларски материали, козметика, салфетки и т.н. Може да се съхранява в тези контейнери.

Сервизно обслужване: като се има Предвид, че удовлетворяването на нуждите на клиентите е наш основен приоритет, ние предлагаме сервизно обслужване за всички наши продукти.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще ви отговори възможно най-скоро.

Спецификация:

Материал: PET + ABS

Размер: 25*7,5 см, 29*7,5 cm

Цвят: Зелен

Бележки: Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

1 х стойка за Тавата

Добави мнение

Вашият рейтинг: