Риболовни Клещи с Дължина 24,5 см, Улавяне-Ножици От Неръждаема Стомана, Инструмент За Улавяне на Риба, Раци, Скоба, Капан За Щука, Рибарски Принадлежности, Клещи, Такъми

  • 4.64лв.
  • 3.34лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w263295
Тагове:
  • Тип - Захват за риба
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - Неръждаема Стомана

Характеристика:

1. Трайност: Риболовни клещи изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия и трайни, за да се гарантира дълъг период на употреба.

2. Лесен за работа: риболовни ножици са лесни за експлоатация, които могат да се използват за улов на шаран, пъстърва, раци и така нататък.

3. Безопасен и лесен за използване: вие можете бързо и лесно да вземете рибата с една ръка с помощта на риболовния заснемане, особено полезно за бодливите или отровни риби.

4. Риболовни подаръци: Това са идеални риболовни подаръци за мъже, рибари, рибари, рибари, приятел, баща и съпруг в Ден на бащата, Ден на Св. Валентин и Коледа.

5. Гаранция за удовлетвореност: Ние се стремим да предоставим на всеки клиент на най-високо ниво на обслужване на клиентите, за да ви осигури приятни впечатления от пазаруването.Ако имате някакви въпроси, въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.

Спецификация:

Заглавие: Дълги Риболовни Клещи Ножничный Прихващане От Неръждаема Стомана Инструмент За Улавяне на Риба и Раци

Материал: Неръждаема стомана

Размер: около 245 мм/9,65 инча

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х Рибен контролер

Добави мнение

Вашият рейтинг: