48 Бр 1 Унция на Банките Сребърни Алуминиеви Кутии Буркани С Винт на капака Кръгли Алуминиеви Кутии Буркани С Винт на капака Контейнери С капак на Винт

  • 54.20лв.
  • 34.15лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Домашно съхранение и организация

Инв.:
  • w258769
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

Произведени от висококачествен алуминий, те могат да бъдат рециклирани или използвани повторно, което ги прави наистина екологично чисти и много по-безопасно за околната среда, отколкото пластмасови козметични тръби.

Технически характеристики на: Винтови буркани имат външен диаметър 2,05 инча / 52 мм и външна дълбочина 0,87 инча / 22 мм; Вътрешен обем винтови буркани е 1 унция / 30 мл и има завинчивающуюся на капака за безопасност и предотвратяване на течове.

Нямат остри ръбове: заоблени ръбове, тези завинчивающиеся банки безопасно да се отварят и затварят; Здрави и леки.

Приложимостта на Тези вити кръгли банките са добър избор за бродерия, памук, куки, мъниста, копчета, монети и т.н., Също са добри за съхранение на други малки предмети, като ги предпазва от прекомерното излагане на светлина, прах и т.н.

За тези, които искат да готвя домашни балсами за устни, грим или аромат на парфюм, тези саксии ще се превърне в идеален подарък.Тези кръгли кутии са идеални за приготвяне на голям обем балсам за устни или достатъчно гъвкави, за друга козметика и дори за съхранение на материали за нокти-арт, пайети и мъниста.

цвят: сребрист

Материал: алуминий

Съдържание на опаковката:

48 алуминий, Калай буркани с винт на капака

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: