AT35 2 комплекта железниците на стените куки за фенери, на растенията, на открито, в градините, хранилки за птици

  • 17.99лв.
  • 14.75лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Домашно съхранение и организация

Инв.:
  • w255243
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай

Високо качество: Рамка висящи кошници, изработени от висококачествено желязо, а повърхността е защитена от ръжда, която осигурява високо качество и дълготрайност.

Уникален дизайн: Красива засводени дизайн, тъмната тапицерия позволява идеално да се мотае нещо, добавяне на красива и докосване на декори към вашия интериор.

Лесна инсталация: Използвайте винтове за монтаж във всяко положение на стените на помещения, тераси, градини, офиси, магазини, ресторанти, хотели и т.н.

Лесна употреба: куки за външни стени са снабдени с винтове, които ще ви помогнат надеждно да ги закрепете.Те издържат на минималния товар в 4 кг, и можете лесно да ги инсталирате там, където те ще трябва.

Широко се прилага: използва се за декориране на дома и градината, може да се използва за окачване на фенер, саксиите, празнични украси и т.н.

размер: 11x7,8 см

Материал: желязо

цвят: Черен

Съдържание на опаковката:

2 x връзка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: