Цветни Ярки Пеперуди Неопреновая Чанта За Обяд Изолирано Чанта-Хладилник За Обяд, Преносими Торби За Многократна Употреба За Обяд За Мъже И Жени

  • 21.33лв.
  • 11.31лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Багаж и чанта

Инв.:
  • w20081
Тагове:
  • CN - Fujian
  • Материал - Неопрен
  • Произход - Континентален Китай

Чанта за обяд от неопрен

[Описание на материала] Водолазный материал (хлоропреновый гума)

[Характеристики на продукта] е Изработен от елегантна неопренового материала, той е приятен на допир, меки и еластични, което намалява увреждане на съдържанието чанти, когато се сблъскат.

Лек и удобен, може да се носи и използва отделно; той пыленепроницаем, антистатичен, устойчив на надраскване, запазва топлината, херметически затворен и не се деформират след продължителна употреба.

[Приложими сценарии] може да се използва като офис чанта за обяд, чанта за пикник чанта за малки неща и чанта за пазаруване.

Той изпълнява три функции: топла / студена / консервиране и може да се използва за опаковане на замразени продукти (без пакет с лед), за приготвяне на топли ястия в саксии, а също така и за замразяване напитки, сладолед и т.н.

[Приложими хората] Им могат да се насладят на възрастни и деца, особено децата могат да го използват като пакет за обяд, който можете да вземете със себе си в училище или в пътуване.

[Структура аксесоари] Един основен джоб с цип

[Инструкциите за пране] се Препоръчва да се пере ръчно.

[Размер] Един размер: Дебелина 14 (см) Широчина 29 (см) Височина 28 (см)

Добави мнение

Вашият рейтинг: