Модерни Тапети Персонализирани Потребителски 3D Стенописи Секси тяло фото тапет Момчета Спалня Изкуство и Интериорен Дизайн на HD Изображението

  • 62.29лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Маслени бои аксесоари и стени

Инв.:
  • w63732
Тагове:
  • 3d стилен тапет, шаблони сексуална спални, свръхестествени hd тапети, hd секси клип, секси тапети русалка, все още мъниче срещу кора, csk hd тапети за вашия работен плот, тапети на секси жени, 3d секси pc, тапети гучи за спални
  • Тип - Тапети от естествени материали
  • Повърхностно покритие - Пишеща машина
  • Модел - Персонализирана Настройка
  • Стил - Модерен стил
  • Натурален Материал, Материал за тапети - Корк / Кора
  • Материал - Копринени тапети
  • Функция - Влагоустойчив, отговарят на високи, Защита от мухъл, Дымозащитный, Огнеупорна каса, Антистатичен
  • Използването на - Администрация, Търговия, Забавление, Домакинство
  • Единица за измерване, такса - Ян/Ролка

Индивидуално до Вашето местоположение размер

както следва:

Измерете своята стена с помощта на рулетка

В туй измерете ширината (от ляво на дясно) и височина (от пода до тавана) на стените.

Квадратен метър = Ширина X Височина осем (1 м х 1 м = 1 квадратен метър)

Например: 250 см (Ш) x 200 см (В) (7'6"x 6'5") / брой за покупка: 5 квадратни метра

Моля, посочете размери по ширина и височина при поръчка.

Стенописи са много гъвкави, лесно се закача и те създават страхотна атмосфера във всяко помещение.Безплатна доставка Модерни тапети Персонализирани Потребителски 3D стенописи Секси тяло фото тапет Момчета Момичета Спалня Хол Офис Арт Декор и интериорен Дизайн на HD Картина, хол, Голяма стена Изкуството интериорен Дизайн Декорация на дома, Интериор на салон за красота снимка фон HD изображение Секси Красота

Изложба на продукта

Материал шоу

Ние се фокусираме върху мащабни бизнес за украса на стените, ние винаги придават голямо значение на всеки клиент и всяка поръчка, довършителни сложна и дълга, тапети могат лесно да се направи вашият дом красив, модерен момент, ако ви харесва на всеки елемент на дизайна, който може да бъде конфигуриран за вас. прецизно оборудване за производство на печатни мастила, безопасността и околната среда, безопасността и околната среда, водата може да бъде изчистена, може да се съхраняват 20 години без избледняване.

Тест за водоустойчивост и маслостойкость

....и много други!Кликнете тук, за да се запознаете с пълния асортимент от нашия магазин!

Намерете своя перфектен фотообоную рисувани в нашия ОГРОМЕН асортимент!

Преглед на детайлите на пакета

Всички поръчки се изпращат в рамките на 48 часа от получаването на пречистен плащане!

Ръководство за инсталиране

Доставка:

1). Цена за доставка: Натиснете раздела "Доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

2). Нашият начин на доставка включва: Поща на Китай, E-пакет, поща Хонг конг, поща SG, EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT .... ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия начин на доставка.

3). Безплатна доставка за всички наши продукти, предпочитана Поща на Китай, около 15-60 дни, за да стигнем, повече от 2 кг, ние ще ви изпратим по-голяма колет по пощата/EMS/UPS/DHL около 8-25 дни, за да стигнем.Правилата на връщане:

Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 14 дни от датата на получаване на вашата поръчка.И вие трябва да заплати допълнителните разходи по доставката, както и върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния им състояние.Поставете на тапети преди да се мотае, и проверете, дали няма дефекти, тъй като, за съжаление, ние не можем да предложим обезщетение след нанасяне на стенописите.

Добави мнение

Вашият рейтинг: