8шт Прът Ръкав Чорап, риболовен Прът на Кутията Scalable Ракита Окото Прът Ръкав Риболовни уреди и Аксесоари С Талрепом

  • 49.24лв.
  • 42.36лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w43522
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • Магнитна Риболов - NO

8шт Прът Ръкав Чорап, риболовен Прът на Кутията Scalable Ракита Окото Прът Ръкав Риболовни уреди и Аксесоари С Талрепом

[ВИСОКО КАЧЕСТВО] - Ракита окото защита за въдица криптирани и сплетена висококачествена PET-нишка, която притежава устойчивост на топлина, калъф за въдица може да бъде добре адаптиран, дори в горещото лято.Ясни и красиви линии, три нишките в едно направление, са по-трайни и издръжливи.На повърхността той е гладка, не е лесно да се поддава на мухъл и ръжда, може да служи дълго време.

[РАЗМЕР]-Дължина на ръкави, за да удилищ 170 см, широчина 30 мм, подходящ за удилищ обикновен размер.Седалките за удилищ предотвратяват спутывание удилищ помежду си и са с еластична лента на края за закрепване на своята практика към вашите удилищам.

[Се ИНСТАЛИРА ЛЕСНО И се ОТСТРАНЯВА] - Уникална ракита дизайн на въдица и широки възможности за разширяване на улесняват инсталирането и премахването, те са устойчиви, те могат да носят любителите на риболова, да не заема много място, защитават въдици, предпазват от надраскване, когато въдици не се използват.

[ЗАЩИТА] - Екологично чисти материали и цялостно качество на изработка осигуряват ви високо качество на защитни капаци за удочек, предохраняющие вашите скъпи въдица от директен контакт с всичко, което може да се надраска или да ги повреди. Подходящ за всички видове удилищ, като прът за риболов на муха, предене, формовани прът, морска прът и други обикновени въдици.

цвят: както е показано на фигура

Материал: PET

Съдържание на опаковката:

8 x ръкав за въдици

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: