Удължител Малярной Четка Бояджийски Валяк Удължител Полюс Битумен Инструмент Телескопичен Прът Дръжка За Боядисване На Инструменти За Боядисване На Тавана

  • 39.40лв.
  • 25.60лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Маслени бои аксесоари и стени

Инв.:
  • w38376
Тагове:
  • бои маслени бои инструменти, как да бояджийски валяк, e3 tv stick, овце за самозащита, нанесете сатен, бояджийски валяк, старият инструмент за рисуване, край малярного валяк, комплект от 24 четки за рисуване, пръстен за еднократна употреба, четка за рисуване ярки
  • Материал - Пластмаса
  • Сертифициране - CE
  • Произход - Континентален Китай

Нищо не можеш да направиш по въпроса с високи тавани и тупиками?

Все още трябва да се катерят с помощта на стълби, за да рисува високите места?

Това битумен инструмент , използван на телескопичната багажник роликовой четки .Използва се за нанасяне на четки, валяци и др.in тавани и високи ъгли.Му може да се регулира по ъгъл на наклона за по-широк спектър от приложения.

Основни характеристики

✅ За боядисване на по-голяма площ

Дръжте четката и закрасьте всеки ъгъл на възвишение , за удобство на нанасяне и скорост .Вече не е необходимо да се катеря нагоре и надолу по стълби, това е лесно, сигурно и спестява време.

✅ Универсална регулиране

Пълен контрол на ъгъла за нанасяне със завъртане на 160 ° и 2 области на нанасяне четка, която позволява да се прилага точно там, където трябва.

✅ Лесна инсталация

Предната триъгълен капак може да бъде премахната, роликовая четка може да бъде инсталирана с наетото триъгълен капак, а роликовая четка може да се определи с триъгълен капак отгоре.

✅ Адаптер за четка и валяк 2 в 1

Просто махнете отметката от подвижна адаптер за четки, и той също така е подходящ за валяк (или дори чистачите)!Нашият гъвкав удължител е подходящ за повечето размери и стилове, четки .

✅ Здраво притиснат

По-дебела шрапнел по-твърда държи четка и да не падне .

✅Практичен адаптор за боя

На труднодостъпни места, като ъгли, стълбищни клетки, рамкиране и бордюри, когато се използва като удължител за покрасочного стълб използвайте нашия гъвкав удължител за четки (стълб в комплекта не са включени).

Технически характеристики

Тегло на продукта

112Г

Размери на продукта

(Д х Ш х В)

19 × 5 × 5 см / 7,5 × 2 × 2 инча

Съдържание на кутията

Гъвкав удължител четка за рисуване × 1

Цвят

Сини

Материал

ПП и Оборудване

Забележка

Поради измервания, направени на ръка, моля, оставяйте малки отклонения в измерения.

Добави мнение

Вашият рейтинг: