Определени кръгови триони, Метално жило, 19-127 мм Пильная корона на Дърво, Бормашина дограма, Дървообработващи инструменти 16 бр. Комплект за Рязане на кръгови триони Комплект Dril

  • 71.32лв.
  • 34.23лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Инструменти

Инв.:
  • w368288
Тагове:
  • Сертифициране - Няма
  • Използването на - Пробиване на дърво
  • Номер на модела - дыроколная трион
  • Произход - Континентален Китай
  • Търговска марка - Оа М. Та
  • Тип - Тренировка за пистолет
  • Удобства за самостоятелно приготвяне - Дървообработване

16 бр. Комплект за Рязане Околовръстен Триони, Определени Сверлильных Инструменти, режещи инструменти за Дърво и Метал, 19-127 мм, Триони, Корони, Тренировки за Дървообработване, машина за инструменти

Описание:

- Набор от дырорезов, който включва 12 дырорезов от въглеродна стомана

- 2 дорник, 1 подсилена метална плоча и 1 шестограмен ключ

- Размери: 19, 22, 29, 32, 38, 44, 51, 64, 76, 89, 102, 127-мм дупката удари

- Изработен от високо стомана, черна работа с площ от окисление, предимства са висока производителност, защита от ръжда и издръжлив и дълъг експлоатационен живот.

- Подходящ за рязане на точни отвори в дърво, пластмаси, стекловолокне, древесностружечных плочи, крафтовых плочи, мазилка, гипсокартоне, алюминии и тънките листовом метал.

Спецификация:

- Материал: Высокоуглеродистая стомана

- Размер на: 19, 22, 29, 32, 38, 44, 51, 64, 76, 89, 102, 127 мм

Пакетът включва:

Комплект резци за околовръстния триони от 16 части

Забележка:

Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.

Моля, позволете едно малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.

Доставка: OMY изпраща стоки, по целия свят.Времето за обработка на OMY е 3-5 дни.Обикновено поръчка, може да получите на 15-60 дни, с изключение на Бразилия, която се изисква 90-100 дни.Време за доставка може да се различават малко в зависимост от дестинацията и други фактори, особено по време на празниците.Ние приемаме поръчки за доставка на едро и поръчки.Добре дошли, за да изберете нас!Обратна връзка: Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, вашето 5-звездна слава и положителни отзиви са нашето най-голямо насърчаване, който ще бъде полезен и за други клиенти.Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте първо да свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да решим проблема и ще бъдем по-усърдно да работят, за да ви предостави по-качествено обслужване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: