1 бр. Столче за Къмпинг, Малък Сгъваем Стол Сгъваем Стол От Неръждаема Стомана, Компактен Лек Столче За Катерене С Чанта За Носене

  • 93.68лв.
  • 59.95лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w319700
Тагове:
  • С притежателя на лампата или Без него - ДА
  • Сгънете - ДА
  • С прибиращ се чекмедже за стръв или Без него - ДА
  • С плъзгаща се облегалка или Без нея - No
  • Произход - Континентален Китай

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

Многофункционална пейка за къмпинг: Това е многофункционална седалка за къмпинг.Представете си това: когато трябва да стои дълго на опашка.Или на изискванията на работата, които винаги се изискват, за тялото си остава на ниско ниво.Или искат да си починат от разходки.Или риболов, работа в градината и така нататък.И на двама ви е необходим един стол, за да седне.Това е филипс седалка прави точно това.

Сгъваема конструкция: Сгъваеми крака изпражненията са предназначени за разширяване и свиване само при въздействие на вертикалната сила, за разлика от традиционните табуретов.Той не се сгъва автоматично, което спестява място за съхранение, при условие че се гарантира на височината на седалката.

Малък и лек: Лек преносим табуретка Сгъваема Размер: 31x5 виж Лесен за носене, както малък сгъваем чадър от слънцето.Сложете го в страничния джоб на раницата или на друго малко място.

Размерът е подходящ за възрастни: Преносим туризъм пейка Разширено размер: 32x35 виж Височина може да отговори на нуждите на повечето хора във временни седалки с различна височина.Не може да се отрече, че децата ще искат да се сдобият с него в ръцете си благодарение на тази класна плъзгаща функция.

УДОБЕН И ЗДРАВ: Този сгъваем стол, произведен от двойно тъкан Оксфорд и висококачествени тръби от неръждаема стомана.Удобен и здрав, выдерживающий максимално тегло 275 паунда.

Цвят: черно + сребристо

Материал: Неръждаема стомана + плат Оксфорд

Съдържание на опаковката:

1 х табуретка

1 х чанта за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.psicologamilano.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

Добави мнение

Вашият рейтинг: