Aventik Silver 7 / 9wt Супер Голяма Беседки От Стипца За леене под налягане Fly Reel НОВАТА 180 г Л

  • 50.79лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w315604
Тагове:
  • алфа - барабан, калъф fly ligt, удилище fly wt13, макара за риболов на живца, въдици rapala за улов на риба, въдици супер силача, бунтарские въдици, iron калъф fly, жълт калъф fly, ньюпортская прът за риболов
  • Вид Риболовни Макари - Колело за Улов на риболов, летят
  • Произход - Континентален Китай
  • Тип примамки - Фалшива Примамка
  • Номер на модела - 7/9 w
  • Търговска марка - авентик
  • Начин на улов на риба - риболов риболов, летят
  • Длъжност - Риболов в Океана с Лодка, Разпадането На Океанските Скали, Риболов На Престоя, Езерото, Река, Язовир Езерото, ПОТОК

Отзиви на клиентите: * благодаря!!! (Rv Дж. Бридлав) * благодаря ви Много !!! ++++++++++ ( А. ПЛЮСНИН) * изключително бърза доставка. (А. Джонсън) * Бърза доставка. (Дж. Елиът) Описание: Суперлегкий Супер голям дизайн на беседки от стипца за леене под налягане

Той идва в бяла картонена кутия

Достъпен цвят - сребърен

Доставка:

Стока ще бъде изпратена в рамките на 24 часа след получаване на плащането.

Доставка по целия свят:

Изпращаме по пощата на Китай, това може да отнеме повече време, преди да получите стоката, обикновено е доставка по целия свят отнема от 18 до 35 работни дни.

Ние също така можем да предложим експресна доставка през DHL, FedEx, и EMS, че по-бързо и ще отнеме няколко дни, но ще струва 20 долара по-скъпо или по-висока.Ако имате спешни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем разумна цена на доставка.

Ние ще ви изпратим проследяване на no.to след изпращане на стоките, за да можете да следите изпращане и знаете, когато ще можете да получите стоката си.

Комбинирана доставка:

За да си спестят разходите за доставка, ви предлага да поръчате различни стоки и плащат от един платеж.Ако искате да поръчате повече, моля не се колебайте да се свържете с нас за получаване на евентуална отстъпка от цената на доставка.Благодаря ви за вашето добро доверие.

Гаранция за макара 25 години гаранция за първоначалния собственик, която покрива всички дефекти на материалите и изработката.Тази гаранция се предвижда, че прекъснати намотки Aventik fly бъдат ремонтирани или заменени по наше усмотрение безплатно.Тази гаранция не покрива щети, причинени от злополука, неправилна употреба, неправилна поддръжка или модификация.В такива случаи нашият сервизен център в САЩ предлага услуги за ремонт от 20 до 40 долара.Във всички случаи, клиентът ще носи отговорност за доставка и в двете посоки.

Център за обслужване на клиенти Aventik USA, Alhambra, КАЛИФОРНИЯ-91801, САЩ

Описание на връщане:

1. Предлага трехмесячная гаранция.

2. Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.

3. Моля върнете стоката в срок от 7 дни след получаване на стоката, ако стоката е дефектна, ние го замени с нова.

4. Ние приемаме само неизползвани стоки, които са в добро състояние.

Моля, пишете ни на 5-звезден върха.Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние веднага ще решим проблема.

Добър ви ден!

Добави мнение

Вашият рейтинг: