8 бр./компл. 1/8 "Джолан 6 мм Волфрам карбид Перките на Ротационен Заусенец Двойна Диамантена Кройката на Ротационен Инструменти Електрически Инструменти за Шлайфане

  • 105.91лв.
  • 98.49лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Машини и Аксесоари

Инв.:
  • w31359
Тагове:
  • Въртящи се на файлове, Карета перална корона
  • Сертифициране - Няма
  • Произход - Континентален Китай

Спецификация:

Чисто нов

Материал: вольфрамовая стомана YG8

Диаметър на рязане край: около 6-12 мм

Диаметър на опашка: приблизително 6 мм (1/4 ")

Обща дължина: около 45-65 мм

Groove: Двойно завъртане

A: цилиндрична форма

C: цилиндрична топка корона

D: сферична

F: извита кръгла корона

Използване: Може да бъде шлифован само от една страна, не може да бъде шлифован назад и напред

Характеристики:

Използването на ротационни напильников от карбид и сплави изключително широко разпространена, се използва при производството на прес-форми.Лечение на детайли със скосен ръб, обърнати кръгла и траншейной обработка.

Може да се обработват чугун, формовани стомана, въглеродна стомана, легированная стомана, неръждаема стомана, мед, алуминий и други метали, а също и от мрамор, нефрит, кост и други неметаллические материали.

Широко се използва в областта на машиностроенето, автомобилостроенето, корабостроенето, химическата промишленост, занаятчийска скулптура и т.н.

Добро качество на обработка, високо качество на довършителните работи, дълъг експлоатационен живот.Може да се справи с различни точност на устната прес-форми.

Лесно схватывается, лесен за използване, безопасен и надежден.Значително намалява труден ръчен труд, намаляване на производствените разходи.

Основния файл от твердосплавного сплав, който поддържа използването на електрически инструмент или използването на електрически инструмент или пневматични инструменти (също може да бъде инсталиран на машината)

Пратката включва:

8 бр. х чеп (включва тава за съхранение на выдувной форма)

Забележка:

Моля се допуска грешка в 1-5 мм от ръчно измерване

Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин

Добави мнение

Вашият рейтинг: