16-ключ клавиатура Механична Клавиатура Аркадни Игри Портативен Контролер С възможност за гореща замяна За PC USB Подмяна на Джойстик Высокочувствительное Управление

  • 201.96лв.
  • 161.57лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Спорт и Развлечения

Инв.:
  • w305815
Тагове:
  • звуков контролер voltex sdvx, аркаден автомат, аркадна бар-часова рецепция, аркада на пандора, машина за бутане на монети
  • Произход - Континентален Китай
  • Тип - Тласкач монети
  • Възраст - >6 години

16-ключ клавиатура Механична Клавиатура Аркадни Игри Портативен Контролер С възможност за гореща замяна За PC USB Подмяна на Джойстик Высокочувствительное Управление

За разлика от традиционните електронни джойстик, RAC-J500KM използва механични клавиши от клавиатурата вместо с бутоните на джойстика и джойстик, а също така да се използва высокосовместимый USB-енкодер аркада джойстик с нула закъснение, той работи с КОМПЮТЪР.

Характеристики:

Щепсела и да играе.

USB Интерфейс

16 клавиатури превключватели Cherry MX Black

Механични превключватели, клавиши на клавиатурата, под формата на 12 цифрови бутони за управление на огъня

Механичните клавиши на клавиатурата са включени под формата на 4 клавиши за посока

Всички тези бутони са превключватели Cherry MX Black с възможност за гореща замяна

Дължина на кабела около 3 м

Материал корпус: Метал

Размер на панела: 25x11,5 см

Тегло: 0,45 кг

USB Энкодер Аркада Джойстик с Нула Закъснение

Ултра-тънък дизайн, удобен за носене

Ергономичен дизайн на наклона

Тип на принтера USB интерфейс

Поддържа USB 2.0 и USB 1.1

Цвят на клавиатурата ще бъде същата, като тази на снимката, който не може да се промени.

Пакетът включва:

1 x RAC-J500KM Механична Клавиатура Аркаден Джойстик Портативен Гейминг контролер за КОМПЮТЪР USB

Забележка:

Поради различни монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, моля, разберете.Благодарим ви!

Цвят на продукта:

Можете да изберете цвят с джойстик и бутони, когато поръчате, моля, оставете съобщение за вашата заявка.Ако не е посочено друго, ние ще го така, както е показано на снимката, или на случаен принцип.

Доставка:

1. 100% доставени продукти са тествани преди да изпратите метод за контрол на качеството.Можем да доставим продуктите в рамките на 7 работни дни след приключване на плащането.

2. Нашата цена не включва всички данъци върху вноса се дължи на факта, че в различните страни действа различна политика по отношение на данъка върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.Купувачите са задължени да преминат митническо оформяне.

3. Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на скоростта проверка на вашия продукт.Срок за доставка на адрес в Сингапур е 15-80 дни.За някои страни, като РУСИЯ и БРАЗИЛИЯ, може да се нуждаят от повече време.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проверим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Моля, посъветвайте се с нас, за да се удължи срокът за доставка е вместо да се организира и спор.

Добави мнение

Вашият рейтинг: