2021 Модерна Дамска Чанта На рамото, Малка Чанта От Изкуствена Кожа, Плик за През Рамо, Ретро Раница, в Чантата, еластична Превръзка С Лък, Раници

  • 7.27лв.
  • 5.09лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Домашно съхранение и организация

Инв.:
  • w297337
Тагове:
  • стилен модерен портфейл, вафля от изкуствена кожа, мини-кожен пакет, малък портфейл за монети kids flamingo, чанта през рамо дамски гумени, черен плик, малък, несигурни панталони, раница skione fashion, малко дълъг плик, неопределен набор от обеци
  • Произход - Континентален Китай

Описание:

2021 Модерна Дамска Чанта На рамото, Малка Чанта От Изкуствена кожа, Плик за През Рамо, Ретро Раница, в Чантата, Обогатяване с Лък, Раници За цвят:

1. Всички изображения продукта са изработени в естествената си форма.

2. Цвят на изображения може да се различават малко от реално на продукта се дължи на интензивността на осветление на снимане и настройки на цвета на всеки отделен монитор.

3. Ако не може да приеме една малка разлика в цвят, моля, не оформляйте поръчка.Висококачествени материали от изкуствена кожа, здраве, опазване на околната среда, устойчив на абразия здрав, може да се съхранява своята карта или пари или други неща в него, където и да се намирате, всеки го харесва!ще бъде много удобно да отидете на доставка, или се скитат из улиците, или да изпиете чаша кафе в кафенето.so дайте на живота си комфорт и лекота!тя е достатъчно дълъг, за ежедневна употреба.Забележка:

Поради различни серии, производство на детайли на продукта може да се различават леко.Ако обръщаш внимание на разликата, моля, купувайте я внимателно.

Моля, позволете 1-3 мм, се различава от ръчно измерване.

Поради различни дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.Основни характеристики:

Материал: ИЗКУСТВЕНА кожа

Материал хастар: полиестер, памук (цвят на лигавицата на случаен) Размер: приблизително 15x7x19 см/5,9x2,75x37,48 '

Нето тегло: прибл. 180 г

Тип: Чанта през рамо и чанта за през рамо

Форма: Както е показано на фигура

Твърдост: Мека

Пол: Жена

Брой писалки/Ремъци: Няма

Каишка: Регулируема

Стил: Чанта за шал

Цвят: Червен, Bl в комплекта:

1 х Чанта за през рамо

Добави мнение

Вашият рейтинг: