Осциллирующие електрически нагреватели 60 Колебания Нагреватели За вътрешна употреба с термостат 2000 W Керамичен нагревател PTC 3 режима Таймер за 12 часа

  • 107.38лв.
  • 53.69лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Домашно съхранение и организация

Инв.:
  • w275483
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - Polyester

Характеристики:

Изключителна система тракбол осигурява по-плавни и тихи вибрации от традиционните сигурни нагреватели.Запазете своя сън или на работа в състояние на покой.

-вграден таймер автоматично изключване ви позволява да изберете време от 1 до 12 часа, за да изключите нагревател в определен период от време, което ви позволява повече спестяване от сметките за електроенергия

Цифров термостат елиминира нуждата от ръчно управление, като ви предоставя пълен контрол.

Интелигентен led дисплей и пълнофункционален контрол панел предлагат много възможности за конфигуриране на системата за отопление.

Начин на загряване: керамичен PTC отопление

Материал на корпуса: ABS огнеупорна

Напрежение: 110/220 V

Максимална площ за отопление: 20㎡

Максимална мощност на електрическото отопление: 2000 W.

Применимая площ: 10-20 квадратни метра.

Трансфер: 3 предаване

Размери: 18,6 x 12,6 x 41 см

Цвят: Черен

Списък на продуктите: Вентилатор нагревател * 1 дистанционно управление * 1 Инструкция за експлоатация * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Бързо загряване】 В този вентилатора за отопление на помещения се използва висококачествена керамична технология за отопление PTC, което го прави по-бърз, сигурен и издръжлив от обикновените нагреватели.В пространството на площ от 20 квадратни метра автоматична система за 60 осцилляций равномерно разпределя топлината за вас и вашето семейство.

2.【Висока, средна и ниска температура на загряване на】Тиха технология колебае электронагревателей позволява да се работи и спи без прекъсване.Той има три регулируеми режима: Висок отопление (2000 W) /Средно отопление (1500 W) / Нисък отопление (1200 W).

3. 【Функция радиоуправляемого таймер】 Нагреватели за употреба на закрито с помощта на чувствителни дистанционно управление можете да включите нагревателя, без ставане в студена зима.Нагревател може да се установи с помощта на таймер, за 0-12 часа.Когато времето изтече, нагревател автоматично ще се изключи, осигуряване на топла и безопасна среда на обитаване.

4. 【Използването на по-безопасно】 Контактни изгаряния може успешно да се избегне чрез метална прекъсване на мрежата, която също може лесно да се почисти.Нагревателен фен mini по-безопасни за използване, тъй като той е снабден с функции, защита от прегряване и разтоварване и автоматично изключване в случай на авария.

5. 【Мини размер и преносима переноска】 Тънки осциллирующие нагреватели размер на 18.6 x 12,6 x 41 см са идеални за вашата спалня, офис, дневна и мазе, тъй като те спестяват място.Неговата миниатюрна форма и дръжка за носене го правят лесно преносим.Лесно транспортиране, където и да отидете.

Добави мнение

Вашият рейтинг: