125 Бр. Меки Примамки, Червеи, Риболовни Примамки Меки Червеи Костур Риболовна Стръв Риболовна Стръв Червей За Стръв И Изкуствени Рибни Аксесоари

  • 24.25лв.
  • 14.31лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w265190
Тагове:
  • Длъжност - Риболов в Океана с Лодка, Риболов На Престоя, Езерото, Река, Язовир Езерото, ПОТОК, Риболов на Океанските Скали
  • Произход - Континентален Китай
  • Категория - СТРЪВ

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

[Риболовни примамки за риболов] Риболовни меки пластмасови примамки, 125 бр. Риболовна стръв е изработена от мека пластмаса, тази риболовна стръв мека, но здрава.Добро качество не само може да осигури по-надеждна гаранция живота си, но и добри материали могат да увеличат продължителността на живота на продукта.

[Насладете се на риболов] Риболовни примамки са специално проектирани за начинаещи рибари и беспроблемных рибари.Риболовна стръв, когато я влачи по вода, прилича на живо същество, което ефективно ще привлече рибата към поклевке.Лек и малък размер, удобен за носене и лесен за използване.

[Комплекти антикоррозийных примамки за улов на риба и морски риби] Всички риболовни примамки притежават висока якост и устойчивост на корозия в морската среда, което значително увеличава улов на риба.

[Рибарска стръв, примамки и привличащи] Изкуствена стръв - корпус с 3D-печат, с множество и екологичен стръв за плуване. Брилянтно възпроизвеждане на цвят и шарки на тази риба за стръв.Ультрареалистичные информация, включително и люспести модели, хрилни плоча, 3D-очи и фолио-светкавица, поставена в корема.Риби не могат да пренебрегнат тази стръв.

[Риболовни примамки за риба, жълт костур, костур, щука, мускус, плотвы, пъстърва и т.н.] Различни цветове, ще е най-добре имитира естественото отражение на уплашена живца за привличане на целевата риба.Подходящ за различни видове риби, като сом, костур, морски костур, щука, пъстърва, морска платика, червена риба, мускус, плотвы, костур, и така нататък.

Цвят: Както е показано на фигура

Материал: PVC

Размер: 12,5 х 6 х 2.5 см

Съдържание на опаковката:

125 х Меки Примамки, Червеи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.psicologamilano.eu, за да помоли за помощ:

Добави мнение

Вашият рейтинг: