Потъването на Лещанка на 2,8 грама 3,8 см Риболовна Стръв Swimbaits 3D Eyes Crankbait Воблер Изкуствена Пластмасова Твърда Стръв, Риболовни Принадлежности

  • 4.87лв.
  • 3.17лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w258469
Тагове:
  • Категория - Комплект за Стръв
  • Брой - 1 бр.
  • Търговска марка - Смес и обзавеждане
  • Длъжност - Риболов в Океана с Лодка, Риболов На Престоя, Езерото, Река, Язовир Езерото, ПОТОК, Риболов на Океанските Скали, Областта на управление на
  • Тип - ПЕСКАРЬ
  • Произход - Континентален Китай

Характеристики:

1. Висококачествен материал: Изработен е от висококачествен ABS-материал и е снабден с устойчиви на корозия остри трехконтактными куки, отлична проникваща способност, висока устойчивост на износване, това е особено важно за шарени и други морски костур-чудовища.

2. Реалистичен външен вид: Перфектен размер и зашеметяващи цветове ще ви истински визуален опит.Оборудвани с 3D-голографическими очи, напълно покрити с ръчно обелени и реалистична люспи, тези примамки изглеждат толкова нежни и ярки, че да изглеждат като истинска риба.Идеалната стръв, която лесно се въвежда в заблуждение целевата риба.

3. Мощно притегляне на: стръвта е допълнителна тежест в коремната част за лесен контрол на центъра на подемна сила и когато вие бързо и стабилно проверка на стръв, въртящи опашка, да се върти и да се повиши вода.Баса е наистина трудно да се устои на това.

4. Широко приложение: универсален риболовни примамки за морска и сладководна вода, идеални за океан, езеро, язовир, езеро и рекичка.

5. Сервизно обслужване: Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Спецификация:

Материал: ABS, метал

Дължина: 3,8 см

Тегло: 2,8 гр

Пакетът включва:

1 * Риболовна стръв

Въпроси и отговори:

1. Колко време ще получа пратката?

Обикновено това отнема от 2 до 4 седмици.Ако вашата страна е по-далеч, срокът на доставка да бъде по-голям.

Дропшиппинг моля, изберете начин на доставка ePacket/www.psicologamilano.eu.Това ще бъде по-бързо :)

2. Мога ли да получите обезщетение, ако аз не се получи в срок на доставка?

Да, разбира се.Моля, първо се свържете с нас.

Ние можем да се свържете с экспедитором за изясняване на състоянието на пратката.

Ако аз се занимавам с дропшиппингом, че можете да ми предложите?

ВИП линк.

Разрешено формат CSV или друг документ.

Порекомендуйте добри стоки за вашия магазин.

Потъването на Лещанка на 2,8 грама 3,8 см Риболовна Стръв Swimbaits 3D Eyes Crankbait Воблер Изкуствена Пластмасова Твърда Стръв, Риболовни Принадлежности

Добави мнение

Вашият рейтинг: