Нагревател за бебешки Кърпички, Преносим Опаковка Мокри Кърпички, Нагревател за Памперси, Нагревательная Кутия за Салфетки, Комфорт и Сигурност за Детето

  • 42.80лв.
  • 20.97лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Майката и децата

Инв.:
  • w197407
Тагове:
  • Възрастова група - 0-6м
  • Материал - С.
  • Произход - Континентален Китай

Характеристики:

ООТДТИ

постоянна температура 45 ℃: осигурете на вашето дете топли кърпички по всяко време, които са удобни за използване.

Горно нагряване: Горно нагревательная плоча е предназначена за бързо затопляне на 4-5 мокри кърпички от горе до долу и задържане на мокри кърпички-долу, за да се избегне изсъхване, поради продължително загряване.

24-часова интелигентна постоянна температура: вграден датчик за температура, който може да се поддържа постоянна температура след загряване, определя температурата в продължение на целия ден.

Запазете влажността на: затворете горния капак, за да се образува една затворена система, и водни пари циркулират в херметично пространство, ефективно предотвратява загубата на вода, изразходвано за влажна хартиена кърпа, както и задържането на влага.

Икономия на енергия: ниска мощност, по-малко от 9 W енергоспестяваща лампа 3U.За 24-часова работа се изисква само 0,2 киловат-часа, което спестява енергия и пари.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Цвят: бял/Розов

Размер: прибл. 200x98x109 мм/0.79x3.86x4.29 инча

Номинална мощност: 10 W

Номинално напрежение: 5V-2A

Пакетът включва:

1x Топло За изсушаване

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: