Неутрален Реквизит за Снимки, Мохеровый Вязаный Яка за Новородено, Ръчно Вязаный на една Кука Декоративна Яка, Фотосесии, Директен Доставка

  • 5.34лв.
  • 4.06лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Майката и децата

Инв.:
  • w191884
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • Номер на модела - QX2D7HH1003052-2
  • Възрастова група - 0-6м
  • Търговска марка - NoEnName_Null Няма име
  • Пол - Унисекс

Неутрален Реквизит за Снимки, Мохеровый Вязаный Яка за Новородено, Ръчно Вязаный на една Кука Декоративна Яка, Фотосесии, Директен Доставка

ООТДТИ

Характеристики: Реквизит за снимки на новороденото: Нашият яка за снимки на новородени, прекрасна дантела яка с цветя модел, с регулируема каишка, подходящ за новородени или по-висока.

Лесна употреба: Този детски мохеровый яка за снимане лесен за използване, подвижна яка за уникален дизайн и ниски гипоаллергенности благодарение на технологията ръчно плетени, яка за снимане трябва да се перат ръчно, за да се избегне повреда или прекомерно разтягане, да изсъхне на въздух, да се запази производителността.

Многофункционална детска и декоративна дантела яка: Въпреки реквизит за снимки, супер мек и еластичен плат яка и е подходящ за неофициално облекло или всякакви специални случаи, детска душа, на партито по случай рождения ден, Коледа и т.н. Добре поставете на своето момче или момиче, за да направи зашеметяващ снимки, запазване на скъпоценен момент и да споделят растежа на вашето дете с приятели и семейството си.

Приятна за кожата и е идеалният размер: Костюм свързани с флорални декоративни яка от мек вязаного мохера, с регулируема шейным колан, който е подходящ за различни диапазони на обиколката на врата, приятна за кожата на вашето бебе и лесно да се приложи.

Материал премиум-клас: изработен е от качествена вълна, мохера, мек материал, не е лесно да изчезне, устойчиви на скатыванию, антистатичен, има добра производителност и подобрява качеството на носене.

Технически характеристики: Размер на продукта: както е показано на снимките

Материал: Мохер

Нето тегло: около 15 g / 0,03 паунда

Вариант стил: 1/2/3

Пакетът включва: 1 x Декоративни цветя, завързана яка Реквизит за снимки на бебето

забележка: Размери на продукта: както е показано на снимките

Материал: Мохер

Нето тегло: около 15 g / 0,03 паунда

Вариант стил: 1/2/3

Добави мнение

Вашият рейтинг: