Комплект за ремонт на гореща гипсокартон, 12 бр., Алуминиев Комплект за ремонт на стените, Fiber окото 4/6/8 инча, Кръпка за ремонт на сухи дупки в стената, Метална Лепенка

  • 47.09лв.
  • 35.79лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Маслени бои аксесоари и стени

Инв.:
  • w18066
Тагове:
  • Търговска марка - Майлиси
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - Пластмаса
  • Сертифициране - Няма

Комплект за ремонт на гореща гипсокартон, 12 бр., алуминиев комплект за ремонт на стените, мрежа от влакна 4/6/8 инча, кръпка за ремонт на сухи дупки в стената, метален кръпка, комплект за ремонт на стените: все още обърква размер?Нашата комбинация е идеално решава вашите проблеми от различен мащаб.

Материал: Този самоклеящийся трафаретный помощ е изработен от качествени материали, лек и много издръжлив, помощ за ремонт на гипсокартон с самозалепващи се основа за лесно нанасяне, с добра адхезия, подходящ за ремонт на повечето повредени повърхности, той ще остане за дълго.

Лесна употреба: Първо почистете и подсушете дупка в стената, повдигна субстрат и нанесете помощ за гипсокартон на област дупки, нанесете равномерно върху замазката с помощта на скрепер.Той е много лесен за използване.

Широко приложимо приложение: Този помощ за ремонт на гипсокартон се използва за всички видове дупки в домашната си кухня, офис сграда, фабрика и т.н.

цвят: Сребрист

Материал: Метал

размер: 20 x 20 см, 15 x 15 см, 10 x 10 cm

Съдържание на опаковката:

8 х алуминиева ремонт кръпка (4x4 инча)

2 х алуминиева ремонт кръпка (6x6 см)

2 х алуминиева ремонт кръпка (8х8 инча)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: