Цветни Дантелени Ленти Ленти На Главата Шапки Лолита Лента За Коса-Аксесоари за Коса за Хелоуин, Коледа Необичайни Вечерни Подпори Момиче

  • 8.49лв.
  • 6.54лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Костюми и Аксесоари

Инв.:
  • w16323
Тагове:
  • Произход - Континентален Китай
  • CN - Гуандун
  • Пол - Унисекс
  • Материал - Polyester

Лейси Лента С Лък, Ленти За Глава, Шапки, Лолита, Kawai, Шнола за Коса, Шнола за Костюмированной Партита, Декорация за Cosplay, Подарък За Момичета

Характеристики:

чисто нов и високо качество

В няколко цвята: съчетават с различни костюми, по-подходящи за семейни партита за снимане.Красив и стилен дизайн, ви прави по-привлекателна и неповторима, създава приятна и весела празнична атмосфера.

Широко приложение: Хелоуин, Коледа, костюмированная парти, cosplay, аниме костюм или облекло. изразете своята творческа страна с помощта на този уникален аксесоар за коса.

Уникален дизайн: идеален аксесоар за коса за модна рокля в стил лолита.Привлекателност бързо се засилва комбинация от banta и дантела!

Чудесен подарък: лента за коса за момичета ще ви стане най-добрият избор за малките момиченца, деца, възрастни, подпори за снимки, партита, сватби, костюм за родители и деца, подарък за майка, разходки, идеален за подарък, семейни събирания и подаръци за рожден ден за детската душа.

Високо качество: Изработен е от висококачествен полиестерен плат, се чувства удобно и може да се използва за задържане на насипни коса на място за бързо и лесно използване.Това ви прави по-привлекателна.

Технически характеристики:

Материал: Полиестер

Размер: Около 560-600 мм/22,05-23,62 инча

Цвят: Черен, син, Зелен, розов, червен (5 опции по желание)

Пакетът включва:

1 Бр. Превръзка на главата в стил Лолита"

Забележка:

1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват 0,75 действителните цветове на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: