1 чифт стаи швартовных буйове, Надуваема, PVC Кръг Pontoon топка, за да крила, Брони за Лодки

  • 131.88лв.
  • 102.86лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Риболов

Инв.:
  • w14305
Тагове:
  • Вид на продукта - Риболов На Плувка
  • Категория - Вертикален bui
  • Форма - Обвайзеры лодки
  • Материал - Композитни материали
  • Произход - Континентален Китай

1 чифт стаи швартовных буйове, Надуваема, PVC Кръг Pontoon топка, за да крила, Брони за Лодки

Висококачествени швартовные шамандури за лодки: Нашите швартовные шамандури за лодки, изработени от висококачествено PVC, са защитени от uv, меки и гъвкави, не оставя драскотини по корпуса.Този материал позволява лесно почистване на крилото и да се противопоставят на появата на петна, за да запазите ярък цвят през цялото време.

Единни дебелина на стените за максимална здравина и дълготрайност.Отличен за лодки, луксозни яхти (препоръчителен размер на лодки - от 15 до 40 фута).Уверете се, че лодката не ударялась за акостиране при силни вълни и вятър.

Дизайн с големи дупки за въжето: Тези кръгли калници за шамандури с по-големи дупки за въжето (1-1 / 8 инча) са подходящи за повечето скоби, закрепване на пръстените и въжета.Халкички да крилата засилени, което означава, че не е нужно да се притеснявате за това, че те могат да се счупят при ежедневна употреба.

Лесна употреба: Снабден с 1 изпомпва, 2 игли за лесно регулиране на брони лодка до желаното налягане.Твърди конструкция позволява да го раскалывание, поради което швартовный шамандура лодки лесно се поддава на течове.

Широко приложение: моторна лодка шамандура е идеален за малки лодки, джет, яхта, да кейове и яхти.Използвайте като швартовного шамандура на езерото добре помага за идентифициране на местоположението на котвата.Той също така е идеален за докинг плувки / риболовни маркерных шамандури / шамандури за сигурност на водата / плувни шамандури.

Стил: Малки / Големи

Материал: PVC

цвят: Червен

Съдържание на опаковката:

2 * Калници за лодка

2 * надуваеми игла

1 * надуване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: