Камък за пица, Камък за Печене, 15X12 инча и алуминиева Метална Кора за пица

  • 121.21лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Форма за печене

Инв.:
  • w12080
Тагове:
  • скоростна 15x12, скутер jonway 50cc, калкулатор 15x12, носещи 15x12, контур 15x12, скутер 50cc peugeot kisbee, 15x12 ролки по 10 грама, бели кутии 15x12, валяк 15x12, рамка 15x12
  • Произход - Континентален Китай
  • Тип инструменти за пица - Камъни за пица

комплект 2: 1 x Кора за пица + 1 x Камък за пица

[Професионален и безопасен]: Камък за пица може да издържа на налягане 400 тона и се формира при нагряване при 500 градуса по Целзий в рамките на няколко часа.Строги производствени процедури придават камък за пица отлична якост, трайност, топлоизолация и отлична устойчивост на термичен шок.

[Високо качество]: Порести материали с професионално качество притежават висока степен на водопоглощения, могат да имитират начин на приготвяне във фурната, по-ефективно, отколкото начин на приготвяне в метал, и могат да поемат водата от тесто, като пица или хляб хрупкави.Изхвърлете неудобната метална тава и изберете нашите кордиеритовый камък за пица.

[Приложим размер]: Камък за пица може да се използва не само за приготвяне на пици, на камък за печене също е отличен за приготвянето на бисквити, хляба, кифлички, бисквити и много други неща у дома със семейството си и приятели.Така че това не е просто камък за пица и всемогъщ помощник във печене за ежедневието си!

Висококачествени материали: Изработена от висококачествен алуминий и естествена дъбова дървесина, pizza peel е идеалният инструмент и помощник при печене и приготвяне на пица, хляб, сладкиши и още много други.

Перфектен размер: гребло за пица с ширина 12 см и дължина 14 см с 11-инчов сгъваема дръжка.Той е здрав, не се огъва и не се огъват.

Лесен за съхранение: Сгъваема конструкция ви позволява да почистите пица от кожата, ви спестява мястото за съхранение и удобна за съхранение на багаж, тя може да се побере във всеки ъгъл, например, в кухнята, в ресторанта, пицария, гурме или фурна.

Осигурете сигурност: не се притеснявайте за печени ръцете или паднали пирогах.Тънка острието от неръждаема стомана лесно се плъзга под пици и торти, много по-лесно, отколкото дебели дървени кори, за да не се изгори ръцете си.

Лесен за почистване: За разлика от кора за пица, стомана за пица лесен за почистване.

цвят: Цвят на снимки

Материал: кордиерит/Алуминиева сплав

Размер на камък за пица: 38 x 30 см

Размер кора за пица: 60x30,5 см

Съдържание на опаковката:

1 x Кора за пица

1 х Камък за пица

Инструкции за грижа:

Не поставяйте тесто за пица директно върху тортата, не се поръсва с брашно.

Не се накисва и не използвайте абразивни тел.

Не може да се мият в миялна машина.

Не оставяйте кора пица дълго във фурната, за да дървена дръжка не прегрява.

Не нарезайте пица директно върху кожата.Това може да повреди острието на ножа, или да остави драскотини по кората.

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: